Investeerteer in Hometaste (NL)

Eten bezorgd porta Hometaste

De maaltijdbezorgmarkt is al jaren groeiende en het is dan ook niet voor niets dat OmniCloud participeert in maaltijdbezorgplatform Hometaste.

Met een gemiddelde stijging van 23% neemt het aantal online restaurantbestellingen nog altijd toe. Ondertussen kunnen restaurants de online bestellingen nauwelijks bijbenen, maar profiteren zij weinig van de groei door de ongekend hoge commissies die zij betalen over online bestellingen.

A Samen conheceu a Hometaste zien wij dan ook een grote kans om een sterk maaltijdbezorgplatform aan te bieden tegen een redelijke commissie van 10% (in plaats van 30% elders).

Porta de desenvolvimento OmniCloud

Als expert in software development en IT-infrastructuur zijn wij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het gehele maaltijdbezorgplatform.

A plataforma de hometaste da Hometaste é um restaurante flexibel CMS que oferece um sistema baseado na web. Ook is er interractie mogelijk via de bestaande kassa (POS) dankzij de bouw van koppelingen.

Investe mais mee

Momenteel é Hometaste nog op zoek naar investeerders. Er is kapitaal nodig om de onboarding van restaurants te verbeteren, personeel aan te nemen en om de livegang van het platform te ondersteunen. Você tem algum interesse em participar? Ga dan naar hometaste.nl/investeren/.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *